Veldrijden

Het veldritseizoen begint doorgaans eind september, begin oktober en loopt, afhankelijk van de categorie, door tot januari of februari. De jeugd stopt doorgaans al in januari zodra het NK is geweest. Oudere categorieën gaan door tot maximaal half februari.

Deelname aan wedstrijden kan op twee manieren; aan de reguliere veldritten van de KNWU. De kalender hiervan vindt u via deze link. Een andere mogelijkheid is deelnemen aan de wedstrijden van de West-Brabantse Veldrit Competitie (WBVC). Meer informatie en inschrijven via www.wbvc.nl.

Alle renners/sters van de WV Breda kunnen trainen op ons eigen veldritparkoers aan de Terheijdenseweg. Deze trainingen beginnen doorgaans in de eerste week van oktober en lopen door tot en met de laatste week voor het NK. De jeugd traint op woensdagavond van 18.30-20.00 uur. De oudere categorieën (nieuwelingen, junioren, etc) trainen op donderdagavond van 18.30-20.00 uur.

Op onze Facebookpagina maken we de exacte startdatum van de trainingen bekend.

Renners/sters van andere verenigingen kunnen ook deelnemen aan deze trainingen. Daar zijn kosten aan verbonden; €4,- per keer. Deze kosten, die alleen met pin kunnen worden betaald, dienen voorafgaand aan de training in de kantine te worden voldaan.

© 2010 - 2021 WV Breda

Website door Manieu.nl