Sponsoring

Groei met de WV Breda naar de toekomst

Onze Renners, uw uithangbord

Programma jongens / Heren

Programma meisjes / dames

Wat biedt WV Breda haar renners

Wat biedt WV Breda haar sponsoren

Ambitie en groei

 

 

GROEI MET WV BREDA NAAR DE TOEKOMST

 

 
   


Mogen wij onze vereniging aan u voorstellen!

Onze vereniging, die reeds ruim 50 jaar bestaat, telt op dit moment al meer dan 335 leden.
We hebben een breed scala aan mogelijkheden binnen onze vereniging, namelijk een Wielrenafdeling, MTB afdeling, Skeelerafdeling en Handbikers.
In ons lange bestaan hebben wij al vele bekende namen binnen ons gelederen gehad die het vaak ook tot professioneel renner hebben geschopt.  Velen zijn nog altijd lid van onze vereniging, de club waar ze van hun hobby een vak hebben gemaakt Grote trots van onze club is onze jeugdafdeling van ongeveer 50 leden, die een jeugdopleiding volgen op ons veilige 1500 meter clubparkoers.
Voor de wielerafdelingen zijn er wekelijks 2 trainingsavonden.  Meermaals per jaar wordt in de heuvels getraind van Limburg, Ardennen en rond de Marmotte in Frankrijk, met gediplomeerde KNWU trainers.


ONZE RENNERS, UW UITHANGBORD

Onze categorieën nieuwelingen, junioren ( 14 - 18 jaar ), beloftes/elite ( vanaf 19 jaar ) voor zowel mannen als vrouwen van ongeveer 80 leden, hebben allemaal hun eigen ploegleiding en rijden een uitgebreid programma in binnen en buitenland.   
Zij leggen per jaar meer dat 1 miljoen kilometers af en per jaar meer dan 6500 kilometers aan nationale klassiekers,en ook nog eens 2500 kilometers in internationale klassiekers.


PROGRAMMA JONGENS/MANNEN

Onze wedstrijdrenners rijden een zeer uitgebreid programma.
In onze regio o.a. criteriums als de Acht van Chaam, Draai van de Kaai (Roosendaal), en de Profronden in Made, Zevenbergen en Etten-Leur.
Verder nemen zij op nationaal niveau deel aan de clubcompetitie en vrije wedstrijden zoals de Ronde van Midden-Brabant en Ronde van de Biesbosch
Ambitie is te groeien en om in 2019 uiteindelijk deel te nemen aan de topcompetitie, dit is de hoogst haalbare competitie in NL. Uit deze competitie komen al jaren onze beste profrenners voort.
Daarnaast rijden we ook diverse buitenlandse wedstrijden waaronder enkele etappewedstrijden.
Nationaal rijden we bijvoorbeeld het NK in alle categorieën, totaal 9 klassiekers in de clubcompetitie, 8 van Bladel ,Omloop Brabantse Wal, NCK ( nationaal kampioenschap ploegentijdrit ) en nog veel meer.
Ook vele regionale criteriums waaronder Ronde van Ginneken, Districtskampioenschappen alle voor alle categorieën, 3 daagse van Axel etc.
Enkele bekende wielerwedstrijden internationaal:
Johan Museeuw Classic, Ronde van Vlaanderen ,Gent-Menen,
Luik-La Gleize Luik-Seraing-Luik,  Vattenfall Youngclassics Duitsland
Tour de Himmelfahrt Denemarken, Giro Ciclistico della Valle d'Aosta Mont Blanc.


PROGRAMMA MEISJES/DAMES

Elite-, beloften-, junior-vrouwen en nieuweling-meisjes zijn onze rensters in de leeftijdscategorie vanaf 15 jaar.
De elite-en beloften vrouwen rijden een internationaal programma met o.a. etappe- wedstrijden in Ierland, België en Tsjechië.
Daarnaast nemen zij in zowel Nederland en België deel aan UCI-wedstrijden.
De ambitie is om in de komende jaren de ploeg uit te bouwen tot een volwaardig UCI-team. In onze regio rijden ze o.a. de profcriteriums als de Acht van Chaam, Draai van de Kaai en Etten-Leur.
De nieuweling-meisjes en de juniorvrouwen rijden naast hun persoonlijk programma ook een nationale wedstrijden in clubverband.


WAT BIEDT WV BREDA HAAR RENNERS


We bieden alle renners o.a. fysiotherapie, voedingsconsulent aan.
Begeleiding door gediplomeerde KNWU wieler trainers.
Leerzame trainingskampen in Limburg/Belgische Ardennen en Zuid Europa, dit in combinatie met trainingsschema’s en deskundige ploegleiding, incl. mecanicien en soigneur. Ook hebben we een winterprogramma in sportschool.


WAT BIEDT WV BREDA HAAR SPONSORS

Onze renners zullen dus 1095 dagen, zowel in de nabije omtrek alsook ver daarbuiten, uw bedrijfsnaam uitdragen.

Onze renners staan bekend om hun inzet, ambitie en kracht.

Spreekt dit u aan dan is dit misschien wel de perfecte manier om een sportieve samenwerking aan te gaan en onze jongens en meiden een garantie te kunnen geven op prachtige seizoenen.

Sponsor-mogelijkheden zijn er in vele vormen. O.a. afhankelijk van de vorm van sponsoring is er bijvoorbeeld mogelijkheid tot exposure op de uitgebreide clubkleding.

voorbeelden:

volledige categorie gedurende 3 jaar exclusief aan uw bedrijf/organisatie verbonden.

vermelding logo en naam op ploegwagens.

vermelding logo en naam op nieuwe website vereniging.

vermelding logo en naam op sponsorbord in ons clubgebouw.

vermelding in programmaboekjes tijdens eigen wedstrijden.

uitnodiging als gast tijdens klassieker ( in overleg ).

uitnodiging bedrijven contactdag op ons clubparkoers.

aanbieden van ons clubparkoers tegen gereduceerd tarief.

bij sponsoring boven 5000,clinic door Servais Knaven, oud-beroepsrenner, nu ploegleider bij Team Sky en winnaar Paris-Roubaix

In overleg naar gelang grootte van sponsoring mogelijkh

eden tot meer exposure bij clubevenementen ed.

Dit is een opsomming van een deel van wat wij als vereniging tegenover een sponsoring kunnen zetten.
Natuurlijk zijn er meerdere mogelijkheden voor maximale exposure, dit kan altijd in overleg met sponsorcommissie en dagelijks bestuur.


AMBITIE TOT GROEIEN

Wij als wielervereniging werken dus erg hard om onze renners een zo’n passend mogelijk programma aan te bieden en alles wat daar bij komt kijken.
We moeten daarom rekenen op de loyaliteit van bedrijven en / of organisaties als de uwe. Ook vanwege het nationaal wegvallen van gemeentelijke sportsubsidies hebben wij u steun des te harder nodig.

Wij hopen dan ook met u tot een leuke en sportieve overeenkomst te kunnen komen en samen "de toekomst te behalen " waarin zowel uw bedrijf/organisatie een positieve uitstraling en maatschappelijke betrokkenheid creëert evenals het garanderen van de ontwikkeling van nieuw talent . Per jaar organiseren wij vele wedstrijden. Met dit jaar als primeur de eerste jeugd klassieker “Breepark Classic “

Samen op weg naar meer, op weg naar de TOEKOMST !

 

 

© 2010 - 2021 WV Breda

Website door Manieu.nl