Wieler-, skeeler en loopcircuit

Wielervereniging "Breda" beschikt over een permanent wielerparkoers, welke is afgesloten voor het verkeer. Ook is er een clubhuis aanwezig met een prachtige kantine, kleedlokalen met douches voor zowel heren als dames en een minder valide toilet.

Het wieler- skeeler- en loopcircuit heeft een totale lengte van 1500 meter waarin een heuveltje is opgenomen. Het is mogelijk om zowel de buiten- als de binnen-omloop tegelijkertijd afzonderlijk te gebruiken. De lengtes van deze omlopen zijn plusminus 650 meter. Verder is er een MTB- en veldritparkoers aangelegd.

Het circuit is geheel verlicht, zodat het ook 's avonds te gebruiken is. Daarnaast is er een permanente jurywagen aanwezig en een geluidsinstallatie. Alles bij elkaar uitermate geschikt om er evenementen te organiseren.

Behalve Wielervereniging Breda maken onder andere ook SV Ballangrud, SV de Striene en SV IJsco, Skeelertoerclub Breda, Triathlonvereniging Breda, SV Alblasserwaard, Cios en Scala gebruik van de accommodatie.

Daarnaast wordt het circuit incidenteel voor evenementen en cursussen verhuurd. Bijvoorbeeld voor ligfietswedstrijden, wielerwedstrijden, stepwedstrijden, veldritwedstrijden, MTB-wedstrijden, loopwedstrijden en cursussen als trainingscursussen.

Heeft u ook interesse, neemt dan contact op met:

Jeroen Rovers,
Tel.: 06-29551320
E-mail: BARONIEparkoers@ziggo.nl

of

Willem Dielemans
Tel.: 06-18882402
E-mail: willemdielemans@hotmail.com

Lokatie 

Het Wielerparkoers is gelegen op Sport Boulevard de Wisselaar aan de Terheijdenseweg 520, 4826 AB Breda
Tel.: 076 5871702

 

 

Routebeschrijving:

 

Facebookpagina (link).

© 2010 - 2021 WV Breda

Website door Manieu.nl