07 12/19 07/12/2019

Nieuwe kleding bestellen

Vanaf 2020 gaan de nieuwe sponsorcontracten in. Dat betekent ook dat we vanaf seizoen 2020 in een nieuw en ander tenue gaan rijden. Het bestellen van deze nieuwe clubkleding kan alleen via de webshop. Deze webshop is tot en met zondag 8 december geopend.

De kleding die via de webshop wordt besteld, wordt eind februari 2020 uitgeleverd. Dat houdt in dat wedstrijden tot en met eind februari nog in het oude tenue worden gereden.

Indien leden geen nieuwe kleding bestellen, kunnen zij niet eerder dan de nieuwe openstelling van de webshop kleding bestellen.

Bij de vereniging zal een kleine voorraad aanwezig zijn om nieuwe leden te kunnen voorzien van de clubkleding. Voorradig bij de vereniging zijn alleen de korte broek, shirt korte mouw en shirt lange mouw.

Voor de goede orde: de kleding is wederom van Rogelli en kent dezelfde maatvoering als het huidige pakket kleding. Dus als leden de maat van hun huidige kleding weten, kunnen zij makkelijk nieuwe kleding bestellen. Voor accessoires als arm- en beenstukken, handschoenen, overschoenen, etc blijft de webshop doorlopend open.

De webshop is te vinden via deze link.

Meer nieuwsberichten

© 2010 - 2020 WV Breda

Website door Manieu.nl