26 09/18 26/09/2018

Crosstrainingen gaan weer beginnen

De wereldkampioenschappen wielrennen op de weg zijn in volle gang. Aankomend weekend vinden de laatste wegwedstrijden in Nederland plaats. Ondanks dat het weer zich deze week nog ff van z'n beste kant laat zien, kunnen we niet ontkennen dat de herfst is begonnen. Kortom, het wordt weer tijd voor het veldrijden! Dat betekent dat bij de Wielervereniging Breda de trainingen voor het cross-seizoen weer beginnen.
 
Met ingang van 1 oktober starten deze trainingen; op woensdagavond voor de jeugd van 18.30 - 20.00 uur en op donderdagavond van 18.30 - 20.00 uur voor nieuwelingen en ouder. Deze trainingen gaan door tot en met de week voorafgaand aan het NK Veldrijden voor de jeugd / nieuwelingen / junioren.
 
Net als voorgaande jaren staan deze trainingen ook dit jaar open voor gastrenners. De kosten die hieraan zijn verbonden zijn €5,- per keer of €50,- voor het hele seizoen (13 trainingsweken). Als je als gastrenner ervoor kiest om per keer te betalen, dien je dat elke keer voorafgaand aan de training aan de bar te doen. Je ontvangt dan een kaartje dat je bij de trainer inlevert.Als je ervoor kiest een seizoenskaart te nemen, betaal je het bedrag ineens en ontvang je een pasje dat je elke keer bij je dient te hebben. Let op; er kan alleen met PIN worden betaald.
Meer nieuwsberichten

© 2010 - 2021 WV Breda

Website door Manieu.nl